Politica de Confidentialitate

VLADAX Consulting - administreaza toate datele personale primite pe parcursul utilizarii paginilor web in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare privind protectia datelor personale si difuzarea datelor de interes public (in conformitate cu prevederile Legii 677/ 2001).

In cazul in care dvs. puneti in mod benevol la dispozitia VLADAX Consulting orice date cu caracter personal, prin aceasta va dati acordul ca VLADAX Consulting - in scopul si pe durata determinata de specificul tranzactiei - sa inregistreze aceste date si sa le administreze.

VLADAX Consulting utilizeaza informatiile personale pentru a va oferi servicii si pentru o mai buna întelegere a nevoilor si intereselor dvs., pentru a va ajuta sa finalizati tranzactii sau comenzi, a comunica cu Dvs., pentru a va oferi servicii si suport, pentru a va tine la curent cu serviciile furnizate, cu ofertele speciale si de sezon si pentru a personaliza ofertele de promotie.

Ocazional, putem folosi informatiile pentru a lua legatura cu dvs. în scopul unor cercetari de piata referitoare la serviciile furnizate de noi, toate acestea, in scopul de a optimiza serviciile oferite si de a fi pe masura exigentelor dvs.

Protectia datelor dvs. personale pe care ni le-ati pus la dispozitie este deosebit de importanta pentru VLADAX Consulting. Noi respectam caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre Dvs.atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care am creat si aplicam prezenta Politica de confidentialitate.

Inregistrarea datelor

Pentru citirea informatiilor existente pe portal nu este necesara oferirea datelor personale.
Totusi, pentru utilizarea unor servicii (ex. rezervari on-line, aplicatii posturi vacante) sunt necesare anumite date personale.
In scopul exploatarii tehnice a site-ului, VLADAX Consulting foloseste provizoriu urmatoarele informatii - ce nu contin date personale - care apar automat administratorului de site:
•    adresa de internet de protocol (IP);
•    denumirea domeniului (URL);
•    datele de accesare;
•    codul HTTP al parolei raspuns;
•    datele paginii web de acces;
•    cantitatea bite-urilor consumate;
•    data vizitarii;
•    datele paginilor parcurse.

Utilizarea si transmiterea datelor

De fiecare data cand VLADAX Consulting doreste sa utilizeze datele furnizate intr-un alt scop decat cel pentru care a fost efectuata inregistrarea originala, il instiinteaza pe cel in cauza si ii solicita anterior aprobarea, acordandu-i posibilitatea ca dupa aceasta sa revina oricand doreste asupra incuviintarii. In nici o imprejurare VLADAX Consulting nu va transmite unei terte persoane - cu exceptia situatiilor obligatorii prevazute de lege, respectiv fara incuviintarea celui in cauza - datele personale pe care le administreaza. VLADAX Consulting utilizeaza datele personale pe care dvs.le-ati pus la dispozitie, insa nu in exclusivitate, in urmatoarele scopuri:
•    cercetarea pietei, analiza pietei
•    analiza obiceiurilor clientilor
•    intocmirea statisticilor vizitarilor
•    comunicarea de informatii noi
•    comunicarea de informatii despre diverse reduceri de preturi
•    rezolvarea reclamatiilor clientilor
•    onorarea comenzilor.

VLADAX Consulting administreaza toate informatiile referitoare la persoana si la datele personale ale clientilor, partenerilor si altor parti in regim de secret de afaceri. Doar furnizorul datelor in cauza poate da dezlegare de sub incidenta administrarii in regimul secretului de afaceri.
Datele cartii de credit sunt utilizate exclusiv pentru prelucrarea platilor si prevenirea fraudelor.
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite tertilor fara consimtamantul Dvs.in caz de litigii, precum si cu privire la fraudele la plata , in conformitate cu dispozitiile Legii 656/2002.

Securitatea datelor

Pentru a evita utilizarea fara drept a datelor personale si a abuzurilor, VLADAX Consulting utilizeaza metode si tehnologii complexe de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.
Site-ul poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului nostru, website-uri utile pentru dv.
Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de cea a VLADAX Consulting.

Informare

In cazul cererilor scrise, societatea noastra ii informeaza pe cei interesati asupra modului de administrare a datelor lor personale.
Va atragem atentia asupra faptului ca de pe paginile web ale VLADAX Consulting puteti ajunge si pe paginile web ale altor firme si organizatii. VLADAX Consulting nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si corectitudinea datelor comunicate in acestea, nici pentru protectia datelor dvs.
In cazul utilizarii unor astfel de pagini web, va recomandam sa va interesati in legatura politica de protectie a datelor pe care o are organizatia care a deschis pagina respectiva.

Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane in vigoare. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul operatorului. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul VLADAX Consulting.

Contactati-ne

Parerea dvs.este importanta pentru noi. Daca aveti observatii sau intrebari legate de politica noastra de confidentialitate, contactati-ne pe adresa: vladax@vladax.ro

Va multumim!